+420 317 471 319 | +420 608 715 400 info@fimak.cz

Tvorba webových stránek a webhosting

Nabízíme kompletní tvorbu www stránek a to od návrhu designu, přes tvorbu layoutu a doplnění obsahu až po upravení fotografií či dalších prvků.

Vyřídíme pro Vás zdarma registraci doménového jména, zřídíme Webhosting.

Vytvoření kvalitní prezentace je základním krokem k úspěšné propagaci na Internetu. Kvalita webové prezentace nespočívá jen v grafickém zpracování, ale také v hodnotném obsahu, jasné orientaci a optimalizaci. Naší přirozenou úlohou je předání zkušeností, které povedou k vytvoření opravdu kvalitních stránek.

Úroveň grafického zpracování je však důležitou součástí, která působí na podvědomí každého návštěvníka. Reprezentativní vzhled musí plně respektovat corporate identity společnosti nebo zadavatele a být v souladu s grafickým manuálem. Každý projekt musí být přizpůsoben pro cílovou skupinu.

  • Náš grafik Vám vytvoří návrh a na základě vybrané varianty Vám vyrobíme webovou prezentaci.
  • Ve specifických případech zpracujeme prezentaci technologií Flash.
  • Rozsáhlé Internetové projekty doporučujeme řešit formou dynamických stránek, které umožňují zadavateli samostatnou aktualizaci bez znalosti problematiky tvorby webových prezentací.
  • Disponujeme rozsáhlou databankou fotografií, které jsou k dispozici pro každý projekt.
  • Úspěch celého projektu závisí především na dokonalé propagaci. Profesionálně řešené stránky bez zajištění návštěvnosti se stávají zcela neužitečnými.
  • Vypracujeme Vám návrh řešení, cenovou a časovou kalkulaci.

Optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Naleznou potenciální zákazníci Váš web ve vyhledávačích? A pokud se jim to podaří, vyberou si z výsledků právě ten Váš? Analýza optimalizace pro vyhledávače Vám ukáže, jak si ve vyhledávačích stojíte a proč. Ale především jak to můžete zlepšit. Návštěvníci přicházející z vyhledávačů mohou totiž tvořit až polovinu Vaší návštěvnosti! Sami od sebe ale nepřijdou.

Na co se zaměřujeme při analýze optimalizace pro vyhledávače?

Klíčová slova

Zjistíme, na jakých pozicích se Váš web nachází ve významných vyhledávačích při zadání důležitých klíčových slov. Doporučíme Vám, na která z nich se vyplatí zaměřit a navrhneme další vhodná klíčová slova.

Zpětné odkazy

Vypátráme odkazy na Váš web po celém internetu. (Říká se jim zpětné odkazy.) Spočítáme, kolik jich je, a vyhodnotíme jejich kvalitu (pro správné SEO je velmi důležitá). Poradíme Vám, jak zpětné odkazy vylepšit a jak jich získat více.

Technické zpracování

Zkontrolujeme přístupnost Vašeho webu pro vyhledávače. Prozkoumáme kód Vašich stránek a jeho strukturu. Podíváme se, jaká používáte URL (webové adresy) a jestli nemáte jeden text na více adresách současně. Pokud objevíme chybu, řekneme Vám, jak ji napravit.

Obsah

Zjistíme, kolik je na Vašem webu relevantního obsahu. Jaká je v něm hustota klíčových slov, jak dobře je propojený odkazy. A jak kvalitně jsou Vaše stránky strukturovány pomocí nadpisů a zvýrazněných pasáží. Doporučíme Vám, jak budovat obsah lépe.

SEO

Registrace v katalozích Zkontrolujeme, jak je Váš web registrován v katalozích. Pokud to bude třeba, tak registrace zaktualizujeme.

Konkurence

Podíváme se, jak si ve vyhledávačích stojí Vaše konkurence, a zjistíme proč.

Ceník hostingu

HOSTING

EIGER

MONT BLANC

MC KINLEY

K2

EVEREST

cena49 Kč99 Kč189 Kč279 Kč390 Kč
prostor15 MB35 MB250 MB500 MB800MB
mail10×30×100×
scriptyphpphp, aspphp, asp, aspxphp, asp, aspx
MySQLanoanoano
počet databází
accessanoanoano
zálohování20 Kč20 Kč20 Kčv ceněv ceně
SMTP50 Kč50 Kč50 Kčv ceněv ceně
plánovač10×
subdomény33050
statistikaanoano

 

Kontaktní informace:

Fakturační adresa:
Fimak, s.r.o., K Dálnici 439, 252 43 Průhonice

IČ: 61249696, DIČ: CZ61249696

Tel.: +420 317 471 319
Mail:
info@fimak.cz
GPS:
50°0′14.53″N, 14°33′44.8″E